130912_Numedal_02_Haugetun Folkehøgskole (2)Som det ofte gjør, gikk det litt tid før kampen satte seg. De første ti minuttene skjedde det ikke så mye foran noen av måla. Etter 12 minutter er vi farlig frempå etter en corner, men Numedal får rydda unna. Vi fortsetter i dette sporet og skaper noen sjanser, men i tillegg slipper vi Numedal til noen sjanser etter personlige feil i farlig posisjon. Thomas gjør blant annet en fantomredning når spissen kommer alene mot keeper. Dødballfoten til Daniel er presis og vi får store sjanser etter både frispark og corner. Haakon skjønner fortsatt ikke hvordan han greide å få ballen over mål fra 0 meters hold. Cristian har også et flott raid hvor han får lagt inn, men både Henrik og Jøran er et tidels sekund for sene. Mot slutten av omgangen kommer også Jøran og Henrik alene mot keeper, men ballen vil ikke inn. Vi går til pause på stillingen 0-0, men føler vi burde hatt et mål eller to.

130912_Numedal_02_Haugetun Folkehøgskole (4)Andre omgang starter med et massivt Haugetunpress. Vi skaper flere store sjanser og skal nok ha straffe når Jøran blir takla i feltet. Vi skjønner heller ingenting når dommeren blåser for skade når Runar bare skal sette ballen i mål. Skuffelsen blir om mulig enda større, etter 70 minutter, når Numedal snapper ballen fra oss på midtbanen og kontrer inn 1-0-scoringen. I denne perioden sliter vi også med å skape trøkk fremover. De siste 8 minuttene setter vi inn friske bein på midten, i tillegg til at vi går over til 3 bak. Dette resulterer i fornyet Haugetunpress og 5 minutter før slutt sender Daniel av gårde et skudd som keeper gir retur på. Her er Christian påpasselig fremme og gir oss en velfortjent utligning. Som om ikke det er nok scorer Labi seiersmålet to minutter før full tid, til ellevill jubel fra Haugetungjengen.

130912_Numedal_02_Haugetun Folkehøgskole (6)Vi er strålende fornøyd med en formidabel innsats fra hele gjengen på en dag der skuldrene var litt høye og pasningskvaliteten litt variabel.

Årets elever får tilbakemelding individuelt og i tillegg deler vi ut tre, to og en baller til lagets tre beste. I dagens kamp resulterte dette i følgende:

fotballa fotballa fotballa Jøran

fotballa fotballa Haakon

fotballa Anders