151012 Numedal fotballkamp Haugetun Folkehøgskole (3)Med flere folk på skadelista etter sponsorløpet forrige uke satte vi sammen laget slik at flest mulig fikk spille der de ville. Det endte opp med en spennende trio bak, en femmer på midten og to spisser. Etter ti minutter, da Numedal gikk opp til 1-0, må vi innrømme at tanken på å rokkere tilbake var langt fremme i hodet, men vi fortsatte allikevel. Det skulle vise seg å være lurt. Haugetungjengen viste stor styrke og disiplin når de etterhvert overtok kommandoen i kampen og skapte mer og mer. Etter 16 minutter strøk et Oleinnlegg tverrliggeren. Like etter gjenvant Kristian ballen. Han slo til Knight, som igjen fant Torstein, som i en vanskelig posisjon greide å skyte via tverrliggeren og i mål. Like etter utnytter Knight sin store fart når han løper fra midtstopperne, men avslutningen stryker dessverre stolpen. Så er det tid for nok et flott angrep når Kristian slår en tunnelpasning til Ole, som igjen slår inn mot bakre og der kriger Jonas inn ledermålet. Siste halvdel av omgangen har vi full kontroll og kan gå til pause med en velfjortjent ledelse.

Andre omgang starter ikke bra for vår del. Vi er forholdsvis ukonsentrerte og gir litt av initiativet tilbake til Numedal. Når vi heller ikke får straffe når Håvard blir felt i klar scoringsposisjon blir vi litt frustrerte. Heldigvis våkner vi i det øyeblikket Olav er uheldig og klarerer et Numedalinnlegg i eget mål etter 60 minutter. Derfra og ut er det kun et lag på banen. Vi setter opp det ene fantastiske angrepet etter det andre. Etter 70 minutter dundrer Håvard ballen i tverrliggeren og etter 73 minutter skulle han hatt sin andre straffe. Deretter har både Håvard og Jonas tre gigantsjanser som Numedalkeeperen redder på fantastisk vis før vi endelig får hull på byllen. Håvard er nok en gang involvert når han spiller Kristian igjennom. Alene med keeper er han klinisk når han gir oss en velfortjent ledelse.

Som sagt viser vi en fantastisk moral i dag når vi jobber oss inn i kampen to ganger og kroner det hele med en fantastisk seier. Det var ingenting å si på stemningen verken i garderobe eller buss idag, så nå kan vi ta oss en velfortjent treningsleir i Tyrkia. Torstein spilte som vanlig med hjerte utenpå drakta og løp og kjempa som en helt og blir kåra til BB. I en solid backtrio med mye duellkraft trekker vi frem Peder som er tryggheten selv og som har en strøken pasningsfot enten ballen skal langt eller kort. Det var også andre som viste seg frem i dag og blant flere trekker vi frem Stina, som spilte tilnærma feilfritt og Kristian, som var involvert i alle måla og i tillegg kjempa frem mange gjenvinninger.

fotballa fotballa fotballa Torstein

fotballa fotballa Peder

fotballa Stina og Kristian