Vi ankom Lampeland stadion 45 minutter før kampstart og hadde god til til både forberedelser og pep-talk. Det var allikevel lite som tyda på det de første 15 minuttene. Lite stemte og det var Numedal som hadde initiativet i kampen og vi kan takke Robin for at de ikke tok ledelsen på en kjempesjanse. Etterhvert fikk vi roa oss litt og tok over mer og mer, noe som også førte til flere sjanser. Både Dursa, Teodor og Ardon kom til mange flotte innlegg fra venstrekanten , men vi var dessverre ikke skarpe nok i feltet. Etter en halvtime bør Ardon gi oss ledelsen når han vippes elegant fri av Kristian, men ballen vil ikke inn. Mot slutten av omgangen kommer vi til en trippelsjanse der både Mathias og Kristian bør score før Mathias tilslutt dunker ballen via tverrligger og i mål til vill jubel fra Haugetunleiren.

Etter pause har vi full kontroll defensivt i tillegg til at midtbanen vår virkelig tar tak i kampen. 30 minutter på stillingen 1-0 får Mathias rødt kort etter sitt andre gule. Vi frykter det verste når vi må være en mann mindre, men da våkner de andre ti virkelig. Både Ole Erik og Teodor briljerer på midten og resten av gjengen jobber som helter. Det er absolutt fortjent når Ardon avslutter et mønsterangrep regisert av Ole Erik og Teodor. Ardon er nok noe heldigere når han “setter” inn 3-0 etter corner, men mål er mål. 4-0-scoringen er en nydelig slått dødball fra Dursa, som innbytter Peder stanger inn. Like etter kommer det en kopi fra motsatt side, men nå er Peder offside så et vakkert mål blir annulert. Teodor får æren av å fastsette sluttresultatet til 5-0 når Stian legger igjen og han sikkert kan sette ballen i mål.

En velfortjent seier etter en fantastisk andre omgang. Det er mange som gjør en flott figur idag, men vi trekker frem tre spillere som får poeng i dag. 3 poeng til banens beste, ole Erik, to poeng til Teodor og et poeng til tomålsscorer Ardon. Ardon får også en “fairplay-ball” for sin opptreden etter å ha takla keeper.

fotballa fotballa fotballa Ole Erik140910_Fotballkamp mot Numedal Haugetun Folkehøgskole (13)

fotballa fotballa Teodor

fotballa Ardon

FP-fotballa Ardon