Illustrasjonsbilder Brasil New York Haugetun Folkehøgskole (19)Turene er viktige for det sosiale miljøet i klassen. Tur skaper fellesskap!

I tillegg til høstens treningsleir i Tyrkia og en frivillig “Premier League-tur” til England, lanserer vi nå en ny vårtur. Vårturen går til New York og Brasil. Vi tar pulsen på New York med severdigheter som Ground Zero, Empire State Building, Central Park, frihetsgudinnen og NHL/NBA i Madison Square Garden.

I Brasil besøker vi Karanba, et forballakademi for gatebarn i Rio. Det blir både treninger og kamper. Vi får også med oss Copacabana, Sukkertoppen og Rios mylder av tilbud – kanskje også en kamp på et VM-stadion?

Illustrasjonsbilder Brasil New York Haugetun Folkehøgskole (15)

 

Fra Caranbas hjemmeside kan vi lese:

”Karanba er et sosialt prosjekt i Rio de Janeiro, Brasil. Med fotball som virkemiddel hjelper Karanba vanskeligstilte barn og unge fra slumområdene med utdanning, utvikling og utfoldelse. Karanba samler og engasjerer mennesker i en tøff hverdag sterkt preget av kriminalitet og narkotikatrafikk.”

Ønsker du å være med på denne fantastiske reisen, i tillegg til å reise på treningsleir til Tyrkia og mye mer gjennom et supert folkehøyskoleår. Les mer om fotballinja her.