HPS hadde lagt ned mye jobb og innsats før dagens lørdagsundervisning og LT & chill-happening på kvelden.

Dagen startet med å rullere på tre grupper der elevene fikk prøvd seg på psykolog-leken, en øvelse der de skulle plassere riktige symptomer til riktige sykdommer/diagnoser på tid, og den siste kalt «4 hjørner» gikk ut på at gruppa fikk lest opp ulike synspunkter de skulle ta stilling til om de var enig i eller ikke.
Det ble en hyggelig fruktpause før det var duket for felles zumba for hele skolen i gymsalen, noe som var utrolig kult!

Video

Video

HPS hadde pyntet skolen veldig gjennomført med pysjamaspartytema! De hadde valgt taco med guacemole med stor G`på menyen, og det var digg mat, fin musikk og god stemning. Så kom det som HPS klassen kalte for hovedretten, nemlig isbaren! Her hadde klassen handlet i både inn og utland for å få variert nok stæsj til isen. Bare å se på bildene hvor frodige farger og delikat det var.
Lysene ble så slått av i kjelleren og folk gjorde seg klare til mørkegjemsel. Etterpå var folk klare for popstock som alltid er populært, og her var konkurransenivået høyt! Sammen med en del kilo godteri, sjokolade og potetgull ble det god stemning! Så var det mulig å prøve seg på singstar for de som ville det, og det ble skikkelig god karaokestemning på huset.