I dag var det vår tur til å ha lørdagsundervisning og LT på kvelden. Dette er en dag vi har gledet oss til og tenkt mye på. Vi hadde veldig lyst til å gi våre medelever nye erfaringer og en fin dag.

I dag var det vår tur til å ha lørdagsundervisning og LT på kvelden. Dette er en dag vi har gledet oss til og tenkt mye på. Vi hadde veldig lyst til å gi våre medelever nye erfaringer og en fin dag. Skal vi være ærlige så har vi også kjent på mye spenning, vi skulle jo lede 100 elever gjennom undervisning og underholdning. Mange ting å tenke på i forhold til gjennomføring av en slik dag, hvem gjør hva, hvor får vi tak i ditt, og hvordan gjør vi datt? Vi som klasse har lært mye om planlegging, gjennomføring og å takle uforutsette ting på en best mulig måte, dette er nyttig for oss.

På lørdagsundervisningen delte vi elevene inn i grupper, og vi hadde temaer som: teatersport, innøving av 3 stemt sang, innspilling i studio og ulike leker.  Dette fungerte bra og elevene fikk variasjon på dagen sin. Vi fikk erfare at det er mange måter å lede grupper på for å få ønsket engasjement, og vi ble tryggere på det etter hvert som dagen gikk.

Plutselig var undervisningsdagen over og tid for grøt. Vi kunne puste lettet ut, men ikke før grøten var svelget, så var det tid for å mikse ferdig sangen vi hadde spilt inn, sette opp anlegg, rigge scene med lys og det som skal til for å lage ”Haugetuns Artistgalla 2015”. Bord dekkes og skolen pyntes til fest, elvene jobber rundt på rommene og i gangene for å gjøre seg klare, sminke, krølltang, hårfarging, øving på de siste dansetrinn, flotte dresser og kjoler med paljetter – dette er gøy. Kl.20.00 ønsker vi elevene velkommen på den røde løperen til blitsregn og artistene gjør flott antrè.

Mange har meldt seg på til å opptre med sang og dans, godt engasjement var det også når det var tid for singstar. Artistene var fantastiske og gav det de hadde, og publikum var med på å løfte det hele med sitt engasjement. Vi fikk også høre dagens innspilling av ”En stjerne skinner i natt” med Stina som solist, og vi kunne kjenne på en felles tilfredshet – dette har jeg vært med på og det ble veldig bra.

Takk til alle dere som var med på å gjøre denne dagen så fin med deres gode engasjement!

Hør sangen her: