Fra styrkefokus og crosstraining til undervisning om hjertet og Intervall økter. Vi forbereder både USA- tur i Mars og en vår med O2- test.

Nå begynner det å nærme seg tur til New York og vi har begynt nedtellingen til vi skal fly fra Gardemoen 22. Mars.

I Pulsklassen har mye av treningen den siste tiden vært ulike typer styrketrening. Etter å ha prøvd crossfit trening ved plankebyen crossfit har vi hatt noen økter crosstraining med Mads Rask. Mads Rask ble for noen år siden kåret til Norges beste fighter, og det var veldig interessant å høre litt om motivasjon, og hva det koster å nå sine mål. Vi har også vært så heldig å få ha en Ropes trenings økt med Thomas Dalen. Thomas er PT utdannet ved Norges idrettshøyskole. Han har lang erfaring innenfor trening og har tidligere hatt løfteteknikk kurs med PULS. Ropes også kalt bungee-training er ett nytt treningskonsept med bruk av strikk. Det er en komplett treningsøkt som utfordrer utholdenhet, hurtighet, spenst og styrke.

Film

 

Film

Nå begynner våren og nærme seg, og vi må forberede oss til O2- test. For å spisse formen har vi derfor kjørt en kombinasjon av styrketrening og intervall trening. Kristine har utfordret oss på mandager med en morsom, men ganske hard intervalløkt, som vi har kombinert med en kort styrkesirkel. Vi spisser formen med våre faste spinningøkter på fredager, og har kjørt vår bootcamp-lignende utholdenhetsøkt Back to basic med mer.

Den 11. Februar var det PULS, som hadde ansvar for undervisningen på skolen. Det ble noen ganske intensive timer med lag inndeling, Quiz, konkurranser, hjultrilling, bøtteholding, gåter og tilslutt gikk ett av lagene seirende ut da de fant det bortgjemte flagget.

Undervisningen har de siste månedene i hovedsak handlet om kosthold, siden dette ved siden av restitusjon er veldig viktig når man skal komme i god form. Vi rundet av denne undervisningsbolken ved å snakke om vitaminer, mineraler og litt om Fitness og proteinpulver. Dette ble feiret med en fantastisk lunsj, som Thea, Mari og Charlotte tok ansvar for. Her laget vi kyllingsuppe, omelett og fikk servert rundstykker.

Når man ønsker å få en sunn og god kropp er det også viktig å vite litt om hvordan kroppen fungerer. Vi dykker derfor nå litt ned i anatomi og sykdomslære, og har nå begynt å lære litt om hjertet og lunger.

Tilslutt, takk til Annika ( lærer i LA-klassen). Annika er Zumba instruktør og kan masse om latino dans. For å lade opp energien til reise hadde vi derfor ett lite innslag av Zumba nå rett før avreise.