Selv om mange har behov for å ha et toalett i nærheten er aktiviteten høy og opplevelsene mange. Dream Project er et spennende prosjekt med mange tilbud for de lokale.

160213 Latin-Amerika på studietur Haugetun Folkehøgskole (3)Dag 12

Det har vært mange syke de siste dagene, så idag fikk vi en fridag til å slappe av og gjøre det vi ellers ville. Vi våknet opp til regn og slik fortsatte det hele dagen, det var litt kjedelig men vi fikk dagen til å gå! Mange tok massasje, fikser neglene og handlet på markedene her. Vi avsluttet dagen med middag på hotellet. Etter det kunne de som ville dra på latino night nede ved stranda, det var 7 stykker som dro. Det var ikke helt som vi hadde forestilt oss, det var veldig mange gamle folk der og musikken endret fort fra batchata og merenque til mer internasjonal musikk.

160213 Latin-Amerika på studietur Haugetun Folkehøgskole (3)Dag 13

Idag dro vi til den lokale bydelen callejón der Annika har bodd før så vi fikk en guidet tur av henne i bydelen. Vi besøkte også Dream Project som er en velorganisert skole og annerledes en det vi har sett tidligere. De har veldig mange sponsorer som gjør at de kan ha et bredt tilbud av blant annet bibliotek og musikk rom. Etter det dro noen å spiste lunsj mens 5 stykk måtte dra hjem fordi formen ikke var helt på topp. Etter lunsj fikk vi fritid som veldig mage brukte på stranda. På kvelden dro vi tilbake til callejón og spiste på en lokal restaurant med veldig god mat.