Berit Grønli Kopperud

Berit Kopperud Grønli har jobbet med musikk på skolen siden 1997, og føler seg privilegert som får arbeide kreativt med elever som unner seg et år på folkehøyskolen. Hun har spilt piano siden hun var 6 år, og har brukt mye tid på sang og musikk opp gjennom oppveksten. Berit startet utdanningsløpet med musikk og kristendom grunnfag fra Bibelskolen i Staffeldsgt (Oslo). Så gikk veien videre til Høyskolen i Volda hvor hun tok lærerutdannelse med fordypning i drama og forming samtidig som hun fylte på med Musikk storfag. Ellers har hun drevet kor og vokalgrupper av ulikt slag, noe hun trives godt med. Når det skal synges på Haugetun er Berit en av de som trår til, enten det er elever eller lærere som skal synge.

På fritiden er hun opptatt av å bruke mest mulig tid sammen med familien, gjerne ute i naturen.

 

 

 

 

LeifLeif Bråten

Leif har vært lærer på musikklinja ved Haugetun siden 1998.

Leif Bråten er selv musiker og har i en årrekke jobbet med alt fra rock til salmer, med unge som gamle, og rundt omkring i verden, fra Norge til Sør-Amerika. Han har dirigert kor i 22 år, og spiller piano, bass og gitar.

Han har bred erfaring fra lydstudio, både som artist, dirigent, produsent og tekniker. Han har produsert over 200 cd-produksjoner de siste 10 årene. I tillegg har han også fungert som lydtekniker.

Leif jobber med større artister som Per-Oddvar Hildre, Altiplano (Sør-Amerika), og Raye Walter (USA) – men jobber også med cd-innspillinger for barnehager, skoler, kor, band og andre artister i mindre sammenhenger.

Nå for tiden driver han sitt eget firma; Leif Bråten Lyd i tillegg til sin stilling på Haugetun. Her arbeider også mye med barn og ungdom, både som vokalinstruktør og ”livelyd”-tekniker. Samarbeidet med ”Kulturværste” genererer også mye teaterjobb i distriktet. En av hans nærmeste samarbeidspartnere musikalsk her er Svein Gundersen.