IMG_0703aMaren Pallotta

Maren er sykepleier og jobber fortsatt på akuttmottaket på Ullevål sykehus. Ble i 2012 klasselærer for Puls og fikk da muligheten til å jobbe med en av sine hovedinteresser som er trening. Har studert fitness ved Norges idrettshøyskole og Styrke og Core på Elixia. Marens treningsglede ble vekket da hun begynte å trene kampsport for ca 12 år siden og har etter dette i hovedsak drevet med Jujitsu, Brasiliansk Jujitsu og selvforsvar. Maren er lærer i valgfaget kampsport på Haugetun.

De siste årene har Maren fokusert mer på egentrening i form av styrketrening, fitness og løping. Hun liker å teste ut ulike former for trening og ønsker i kombinasjon med sin helsefagelige bakgrunn å gi elevene et variert treningstilbud sammen med undervisning i helse og kosthold.

Hun er gift med en snowboarder. Om sommeren driver de begge med fjellklatring, og de gleder seg til de kan ta med sin 1 år gamle sønn i klatreveggen.

 

 

marie-2Marie Flatland

Marie er utdannet fysioterapeut og idrettslærer. Hun har kombinert arbeid som fysioterapeut med lærer på videregående skole i 4 år. I tillegg har hun arbeidet som treningsveileder og salinstruktør på treningssenter i 8 år. Fra 2013 har hun vært klasselærer på Puls sammen med Maren. I løpet av året på Puls ønsker hun at elevene skal bli kjent med hvordan kroppen er bygd opp, hvordan trene etter en bestemt målsetning, samt hvordan lage varierte økter ut i fra egne forutsetninger.

Basistrening er Maries styrke og hun har de siste årene bl.a. syklet Birkebeineren og Grenserittet, samt løpt hel- og halvmaraton(er). Tidligere spilte hun innebandy, og var med å vinne NM senior med påfølgende Europacupspill.

I dag liker hun å trene variert, både innendørs og utendørs. Helger og ferier fylles med fart og moro med alt fra friluftsliv, snowboard og telemark, vannsport og trening av travhester. Hun er gift med Anders som også er idrettslærer og har en datter på 2 år.