Bernt er hovedlærer for FUS, men både Eivind og Maren kommer til å bidra på linja.

Bernt Inge Steinsland

Bernt ble ansatt som lærer på fotballinja høsten 2006 og her trives han så godt at han ikke skjønner hvordan han skal greie å slutte. Bernt er lærerutdanna, med årstudier i både matte og kristendom. Han har også idrett grunnfag og NFF C-lisenskurs. Han har jobba som grunnskolelærer, men det var før han oppdaga folkehøyskolens gleder og utfordringer.Det å være på trening, turneringer og kamper med motiverte og hyggelige elever er flott. Gode samtaler med reflekterte elever er også med på å gjøre jobben hyggelig og meningsfylt. I tillegg til å være på fotballinja, underviser han i «Tro og liv», innebandy, teatersport, friluftsliv og andre valgfag. På fritiden trener han både fotball, sykkel og løping, men den viktigste fritidsaktiviteten er å være sammen med familien, gjerne hjemme, men helst ved et bål i skogen. Bernt elsker å spille sketsjer og har loftet fullt av stygge klær. Disse blir dratt frem ved ulike anledninger på skolen.

 

 

Eivind Storeheier

Eivind Storeheier har jobbet på Haugetun siden 1998. Han har treårig idrettsutdannelse fra lærerhøgskolen og har NFF C-lisenskurs. Han har trent aldersbestemte lag i åtte år. Da han startet på Haugetun hadde han idrettslinja i noen år før han gikk over til fotballlinja.Han har kone og tre barn og bor i Degernes. Eivind trives veldig godt på skolen og i tillegg til fotball har han også hatt en rekke valgfag; «Tro og liv», squash, tennis og ballspill for å nevne noen. På fritiden liker han seg veldig godt ute i naturen sammen med familien. Fiskestanga er bestandig med.

 

 

 

IMG_0703aMaren Palotta

Maren er sykepleier og jobber fortsatt på akuttmottaket på Ullevål sykehus. Ble i 2012 klasselærer for Puls og fikk da muligheten til å jobbe med en av sine hovedinteresser som er trening. Har studert fitness ved Norges idrettshøyskole og Styrke og Core på Elixia. Marens treningsglede ble vekket da hun begynte å trene kampsport for ca 12 år siden og har etter dette i hovedsak drevet med Jujitsu, Brasiliansk Jujitsu og selvforsvar. Maren er lærer i valgfaget kampsport på Haugetun.

De siste årene har Maren fokusert mer på egentrening i form av styrketrening, fitness og løping. Hun liker å teste ut ulike former for trening og ønsker i kombinasjon med sin helsefagelige bakgrunn å gi elevene et variert treningstilbud sammen med undervisning i helse og kosthold.

Hun er gift med en snowboarder. Om sommeren driver de begge med fjellklatring, og de gleder seg til de kan ta med sin 1 år gamle sønn i klatreveggen.