Bernt er hovedlærer for FUS, men både Eivind og Maren kommer til å bidra på linja.

130815_personal_118cBernt Inge Steinsland

Bernt ble ansatt som lærer på fotballinja høsten 2006 og her trives han så godt at han ikke skjønner hvordan han skal greie å slutte. Bernt er lærerutdanna, med årstudier i både matte og kristendom. Han har også idrett grunnfag og NFF C-lisenskurs. Han har jobba som grunnskolelærer, men det var før han oppdaga folkehøyskolens gleder og utfordringer.Det å være på trening, turneringer og kamper med motiverte og hyggelige elever er flott. Gode samtaler med reflekterte elever er også med på å gjøre jobben hyggelig og meningsfylt. I tillegg til å være på fotballinja, underviser han i «Tro og liv», innebandy, teatersport, friluftsliv og andre valgfag. På fritiden trener han både fotball, sykkel og løping, men den viktigste fritidsaktiviteten er å være sammen med familien, gjerne hjemme, men helst ved et bål i skogen. Bernt elsker å spille sketsjer og har loftet fullt av stygge klær. Disse blir dratt frem ved ulike anledninger på skolen.

 

 

130815_personal_042Eivind Storeheier

Eivind Storeheier har jobbet på Haugetun siden 1998. Han har treårig idrettsutdannelse fra lærerhøgskolen og har NFF C-lisenskurs. Han har trent aldersbestemte lag i åtte år. Da han startet på Haugetun hadde han idrettslinja i noen år før han gikk over til fotballlinja.Han har kone og tre barn og bor i Degernes. Eivind trives veldig godt på skolen og i tillegg til fotball har han også hatt en rekke valgfag; «Tro og liv», squash, tennis og ballspill for å nevne noen. På fritiden liker han seg veldig godt ute i naturen sammen med familien. Fiskestanga er bestandig med.

 

 

 

IMG_0703aMaren Palotta

Maren er sykepleier og jobber fortsatt på akuttmottaket på Ullevål sykehus. Ble i 2012 klasselærer for Puls og fikk da muligheten til å jobbe med en av sine hovedinteresser som er trening. Har studert fitness ved Norges idrettshøyskole og Styrke og Core på Elixia. Marens treningsglede ble vekket da hun begynte å trene kampsport for ca 12 år siden og har etter dette i hovedsak drevet med Jujitsu, Brasiliansk Jujitsu og selvforsvar. Maren er lærer i valgfaget kampsport på Haugetun.

De siste årene har Maren fokusert mer på egentrening i form av styrketrening, fitness og løping. Hun liker å teste ut ulike former for trening og ønsker i kombinasjon med sin helsefagelige bakgrunn å gi elevene et variert treningstilbud sammen med undervisning i helse og kosthold.

Hun er gift med en snowboarder. Om sommeren driver de begge med fjellklatring, og de gleder seg til de kan ta med sin 1 år gamle sønn i klatreveggen.