Eivind Storeheier

Eivind Storeheier har jobbet på Haugetun siden 1998. Han har treårig idrettsutdannelse fra lærerhøgskolen og har NFF C-lisenskurs. Han har trent aldersbestemte lag i åtte år. Da han startet på Haugetun hadde han idrettslinja i noen år før han gikk over til fotballlinja.Han har kone og tre barn og bor i Degernes. Eivind trives veldig godt på skolen og i tillegg til fotball har han også hatt en rekke valgfag; “Tro og liv”, squash, tennis og ballspill for å nevne noen. På fritiden liker han seg veldig godt ute i naturen sammen med familien. Fiskestanga er bestandig med.

 

 

 

Bernt Inge Steinsland

Bernt ble ansatt som lærer på fotballinja høsten 2006 og her trives han så godt at han ikke skjønner hvordan han skal greie å slutte. Bernt er lærerutdanna, med årstudier i både matte og kristendom. Han har også idrett grunnfag og NFF C-lisenskurs. Han har jobba som grunnskolelærer, men det var før han oppdaga folkehøyskolens gleder og utfordringer.Det å være på trening, turneringer og kamper med motiverte og hyggelige elever er flott. Gode samtaler med reflekterte elever er også med på å gjøre jobben hyggelig og meningsfylt. I tillegg til å være på fotballinja, underviser han i “Tro og liv”, innebandy, teatersport, friluftsliv og andre valgfag. På fritiden trener han både fotball, sykkel og løping, men den viktigste fritidsaktiviteten er å være sammen med familien, gjerne hjemme, men helst ved et bål i skogen. Bernt elsker å spille sketsjer og har loftet fullt av stygge klær. Disse blir dratt frem ved ulike anledninger på skolen.

 

 

 

130815_personal_049Tormod Skolt

Tormod Skolt er FFK-supporter og bor i Fredrikstad med kone og tre barn. Tormod har lærerutdanning fra lærerhøyskolen i tillegg til idrett grunnfag. Han har også NFF C-lisenskurs. Gjennom jobben på Haugetun har Tormod fått jobbe med sine to store lidenskaper, nemlig, idrett og musikk. Det er vel ikke feil å kalle Tormod for en veteran på Haugetun, han har nemlig jobbet på Haugetun i over 30 år. I 1983 startet han idrettslinje på Haugetun. Denne drev han frem til 1998 da han startet fotballinja. I tillegg til å være på fotballinja har Tormod ansvar for sangtimene og har blant annet hatt kor, bordtennis, sjakk og båtførerprøven som valgfag.