IMG_0755_nyAnne Margrethe Lilleheier

Anne Margrethe er egentlig fra godbyen Drammen, men fant den store kjærligheten og er nå bosatt med mann og to jenter på to og seks år i Fredrikstad. Hun er utdannet barnevernspedagog og har tatt et år med spesialpedagogikk. Tidligere har hun jobbet med ungdommer på en privat barnevernsinstitusjon og jobber nå i tillegg til Haugetun på et hjem for mindreårige flyktninger. Anne er på sitt fjerde år som lærer på Haugetun og digger jobben sin! Anne liker å være i aktivitet og har drevet aktivt med innebandy og fotball tidligere. På fritiden er hun gjerne å finne sammen med familien i en båt på Hvaler, rundt et bord med venner, brettspill og masser av godteri, eller i menigheten 3:16 i Fredrikstad. I tillegg til undervisningen på linja, har Anne gjerne streetdance og interiør makeover som valgfag.

 

130815_personal_041Irene Strand Østli

Irene har jobba på Haugetun i over 20 år! Det betyr at hun trives veldig godt  her på skolen .Opprinnelig er Irene sosionom og har jobbet  med sosialomsorg og barnevern tidligere, samt mange år i PP-tjenesten. I tillegg til sosionomutdannelsen har hun videreutdanning i sosialpedagogikk og første avdeling av juss-studiet. Hun har også grunnfag kristendom fra Menighetsfakultetet.

Her på skolen har hun alltid vært knyttet til linjen helse, psykologi og sosialomsorg, og i mange år har hun også vært inspektør. Det betyr at det blir det en del undervisning, hun er med på reisene til klassen, og har mye administrasjon ved siden av.

Ellers er Irene gift med Åge, har to voksne barn, og tre små barnebarn.