Da var den store avreisedagen kommet. 03:30 natt til lørdag 28.01 ble vi hentet på skolen og kjørte med buss til Gardermoen. Første stopp var mellomlanding i London, så en 6-timers flytur til New York.

Processed with VSCO with a5 preset

Vel framme på hotellet 18 timer senere (lokal tid: 15:30) var det rett ut på shopping på Jersey garden outlet. Tilbake på hotellet sovna de aller fleste før klokka var blitt 23.

Søndag 29.01 var det frokost på hotellet før vi tok toget inn til New York kl 09:00. Første stopp var World Trade Center memorial place og museum. Veldig fint, samtidig veldig sterkt og flott å se. Videre gikk ca halve klassen ned til kaien for å se frihetsgudinnen, mens andre halvdel tok seg en tur på outlet. Etter det tok vi turen gjennom Central Park og en tur innom Met Steps (stor glede for alle gossip girl-fans).

Processed with VSCO with nc preset

Lunsj ble spist på Deli, en plass de hadde alt mulig: salat, panini, wraps, pizza osv. Med andre ord en vellykket lunsj. Etter lunsj var det en gjeng som hadde lyst å ta turen opp i Empire State Building og kort tid etter sto vi i 86.etasje, på terrassen i nydelig solnedgang og med nydelig utsikt over hele NYC. Med andre ord: de to dagene i NY har vært hektiske, innholdsrike, opplevelsesrike og rett og slett over gjennomsnittet bra.

Nå bærer turen videre til Dominikanske Republikk og Haiti.

Until next time NYC!