140303_fotballkamp mot Kråkerøy Haugetun Folkehøgskole 1Det var knyttet stor spenning til møte med et fremadstormende og godt lag fra Fredrikstad. Kråkerøy satser stort og er en soleklar opprykkskandidat til 2 div. Som vanlig når vi møter Kråkerøy spiller vi 3 x 30 min. Vi fikk kjørt oss i den 1 omgangen av et aggressivt og velspillende Kråkerøy-lag. Haugetun lå lavt og og satset på overganger, men presisjonen og duellspillet var en mangelvare i denne omgangen. Kråkerøy fikk et par ”billige” scoringer, tvilsom straffe og selvmål, men laget gikk til 1 pause med en fortjent ledelse.

I 2 omgang fikk Haugetun opp aggressiviteten. Dette i tillegg til gode innhopp førte Haugetun inn i kampen. Kristian gjorde et fantastisk forarbeid og Joakim ”puttet” det første målet. Samme gutt utlignet etter massivt Haugetun-press. Dette var en svært god omgang av Haugetun.

3 omgangen ble spennende og spillet vekslet fram og tilbake. Kråkerøy fikk nok en gang et heldig mål 5 min. før slutt, men Haugetun-spillerne gav aldri opp og Kristoffer kjempet inn et vakkert mål minuttet før slutt, også veldig fortjent!

All honnør til gutta for flott innsats. Vi lot oss ikke knekke av en litt usikker start. Nå gleder vi oss til La Manga tur og deretter møte mot flere gode lag. Kristian var igjen strålende fra sin venstreback-posisjon. Jøran gjorde et strålende innhopp på offensiv midtbane og Joakim må kreditteres for sine fine mål.

fotballa fotballa fotballa Kristian

fotballa fotballa Jøran

fotballa Joacim