Etter et knallhardt kampprogram var vi virkelig spente på denne utfordringen. Noen av våre beste spiller var skada og andre spilte sin tredje 90-minutter på fire dager. Kunne det gå bra?

På Fredrikstad stadion møter vi et godt 3 div-lag som satser på opprykk. Dette er andre kamp for Haugetun på 2 dager. Derfor er det mange trøtte bein ikveld. Kråkerøy kjører kampen de første 10 min og tar ledelsen. Etterhvert spiller vi oss inn i kampen og skjønner at vi ikke trenger å ha overdreven respekt for motstanderen. Vi begynner å spille ball, vinner flere og flere dueller og kommer til flere sjanser. Håvard utligner på volley etter fin serve av Teo. Kråkerøy tar igjen ledelsen i siste minutt av 1 omgang. Resten av kampen har Kråkerøy mye ball. Robin er suveren i mål og holder oss inne i kampen. Men like før full tid har Brian 2 megasjanser som skal omsettes i mål.

En flott gjennomført kamp av Haugetun. Man kommer ofte langt med disiplin og innsats!

Banens beste var utvilsomt Peder på midtstopper-plass. Han holder høyt nivå med fart, ro med ball og innsats som kjennetegn, men det var også mange andre gode idag.

fotballa fotballa fotballa Peder

fotballa fotballa Robin

fotballa Håvard