Dagen starta med tur til Pancho Mateo og vennene våre i Amigitos. Her ble det hobby, dans og zumba.

Dagen startet som vanlig med avreise til Pancho Mateo klokken 08.30. Da vi kom til skolen dro den siste gruppa på utflukt, mens resten ble igjen på skolen med ulike aktiviteter. Først var vi med de yngste barna, og det ble lagd masse fine armbånd med perler. Alle barn (og eldre) som ville fikk også ansiktsmaling. Det startet med enkle hjerter, blomster og sol, men vi skulle snart finne ut at den ene læreren som jobber på skolen var flink til å tegne både spiderman og katter til stor fryd for ungene. Etterpå var vi med de eldre barna, og der var det god stemning med neglelakk, spill, dans og musikk. Vi fikk lære litt dans av dem, også fikk de lært litt mer zumba av oss. Det var veldig gøy, og ganske mye roligere enn å være nede med de minste!

Før lunsj samlet alle som var på skolen seg ute på basketballbanen ved skolen. Der ble det også tid for ulike aktiviteter som lek, ballspill og enda mer zumba. Dermed var det noe for alle å bli med på! Vi koste oss ute i sola fram til lunsj.

Da alle hadde kommet tilbake fra utflukt etter lunsj skulle en lokal mann fortelle oss litt historie. Det ble kanskje ikke så lærerrikt som lærerne våre hadde håpet, men det var interessant likevel. Deretter tok mesteparten av klassen turen til stranda for litt sol og bading.

På ettermiddagen var det tid for yoga på en takterrasse med nydelig havutsikt. Vi fikk en blomst i håret, og avalappende olje i anisktet. Med mye latter og godt humør ble det en minnerik time.

Da det var tid for middag dro vi for å spise pizza i nærheten av hotellet. Det er veldig koselig å kunne spise sammen hele klassen. Nå gleder vi oss til en ny dag sammen med barna i morgen.