Annika, Anne og de flotte stippene hadde gledet seg masse til årets Ironman! Det var det ikke så mange av deltagerne som hadde gjort og det gjorde de rett i. Dette ble et heftig døgn.

25 håpefulle hadde meldt seg på og kledd seg klar for en 24 timers intens kamp om å pushe seg selv og om ære og berømmelse! Underveis datt deltagerne av en etter en, mens andre bet tenna sammen fast bestemte på å skulle fullføre. Det er alltids noen øyeblikk som blir ekstra husket og her kan vi trekke frem lagånden til grønt lag som virkelig backet hverandre som et lag, noe som ga meget god utelling konkurransemessig! Mens Stina og Torstein vant det meste av løpekonkurranser, var Patrick i en klasse for seg når det gjaldt styrkeøvelser. Sina vant det meste av de kognitive oppgavene, og Fiona viste seg og nærmest være bygd av stål og tæl. Andreas holdt humøret oppe og ga seg aldri og Birgitte viste hvor tøff ho er. Julie hadde en ståpåvilje av de sjeldne og Simen var god hele veien, både som person med sin positivitet og i øvelsene! At han i tillegg kan orientere seg gjorde at han stakk av med seieren foran en til da suveren Torstein som fortsatt leitet etter veien til skolen fra de dype skoger. Den andre vinneren Stina var helt rå fra start til slutt, også hun med en fantastisk positivitet! Det ble noen tårer underveis og etter løpet og det var ikke bare fra deltagerne! Noen av arrangørene synes det var så rørende å se alle de personlige seirene etter som en og en av de totalt 9 som fullførte kom i mål. I mål ventet cola, sjokolade, potetgull og god lunsj, noe de et døgn tidligere bare kunne drømme og sikle om!

Gratulerer til Stina og Simen som vinnere av årets Ironman og ikke minst til alle som fullførte!! Takk for en fantastisk Ironman 2016!