På lørdag var det klart for HPS sin lørdagsundervisning og LT-fest på kvelden. Klassen hadde virkelig gjort en god jobb for at resten av skolen skulle få en fin lørdag.

160213 Togaparty Haugetun Folkehøgskole (27)Jentene hadde mekket sammen et spennende, variert og lærerikt undervisningsopplegg på formiddagen der blant annet det var temaer om rus, selvbilde og det å være blind. Det er ikke bare enkelt å være blind og det kan dere se av filmene som er vedlagt.

På kvelden var det duket for Togaparty der HPS klassen hadde pyntet i ekte gresk stil, gresk musikk summet i bakgrunnen, vi spiste kylling i pita med tzatsiki og sjokolademousse til dessert, og det var olympiske leker som underholdning der hele skolen var delt inn i grupper. Av bildene kan dere se at dette var gøy!:) Det ble og kåring av beste antrekk av jentene og guttene, selvfølgelig med premiering.  I skolens egen kinosal var det så frivillig fremvisning av filmen Troja. En fantastisk festkveld ble det, og helt objektivt sett kan man vel si at dette var årets beste lørdagsundervisning og LT? 😉

H

H