Pulsblogg (5)Da vi kom tilbake til Sjoa Rafting senter etter en fin lunsj ved Ridderspranget var vi klare for å teste ut høydeløypen på campingen. De aller fleste var ivrige til å hoppe ut i badestampen og få mest mulig tid til å sitte i det varme vannet føre det da skulle bli middag litt senere på kvelden. Men siden det ville ta litt tid å varme opp stampene så ble alle med på høydeløypen.

Noen var mer ivrige enn andre på å komme seg opp i høyden og teste ut løypen, men før vi kunne klatre opp måtte vi gå gjennom hvordan utstyret fungerte og hvordan det skulle brukes for at vi skulle være sikre og trygge mens vi beveget oss fra plattform til plattform. Mellom de ulike plattformene var det ulike hinder og hindringer som vi måtte komme oss forbi, for eksempel skulle vi balansere over kubber som hang løst i luften, andre ganger måtte vi bare slenge oss utfor plattformen mens vi skled i luften for å komme oss til neste hinder.

Pulsblogg (2)Det var både skummelt og gøy å bevege oss 9m over bakken mens vi da måtte komme oss gjennom løypa. Dette var mer utfordrende for de som hadde høydeskrekk og de som fant ut av at de ikke følte seg så trygge så langt over bakken.

Etter en times tid var de aller fleste ferdige med løypen og klare for å hoppe ut i badestampen. Mange badet også i den kalde elven Sjoa før de gikk ned i stampen, dette var både forfriskende og veldig kaldt. Det var veldig deilig og varmt da de som badet i Sjoa fikk satt seg ned i stampen igjen.