Gleden var stor når Middelhavsklassen og Latin-Amerika satte kursen mot Spania, og  det var en sliten gjeng som ankom Malaga natt til søndag.

Vi kom frem til skolen der vi skulle bo etter en kort busstur fra flyplassen, og vi fikk utdelt hver vår “bastu” (hotellrom). Ryktene sies at natta ble så varm for noen at de dynka lakenet sitt i kaldt vann for å kjøle seg ned.

Etter en lang og svett natt, var vi alle klare for en tur på stranda. Hele middelhavets “pappa” Sakis stod for både strandleker og en oppblåsbar delfin som vi kunne dele på. Etter noen timer med bading og soling, ble det lunsj ved strandkanten. Fornøyde vendte vi hjem, noen litt brunere, andre litt mer rosa. Kvelden ble brukt på kortspill.

160911-sprakreise-til-spania-med-haugetun-folkehogskole-5

Mandag morgen våknet vi til nok en solfylt dag. Dagen startet med en god frokost, etterfulgt av nivåtester i Spansk. Vi var alle spente men klarte oss fint. Etter testene var det tid for en rundtur i Malaga guidet av en lærer på Malaga instituto. Når vi kom tilbake fra turen ble vi inndelt i klasser og hadde våre første leksjoner i Spansk. På kvelden dro hele klassen med buss til Malaga igjen, nå var det tid for shopping. Noen timer senere med litt tommere lommebøker tok vi bussen tilbake til skolen for å finne sengen.

160911-sprakreise-til-spania-med-haugetun-folkehogskole-3

De første dagene har vært veldig bra, og vi gleder oss til fortsettelsen.