Etter vårt siste besøk på Karanba fikk vi en blogghilsen fra Tommy. Den kan leses her.

For tredje året på rad har det vært en fornøyelse for alle oss i Karanba å få besøk fra Haugetun Folkehøyskole. En eksemplarisk gruppe ungdom og 2 flotte lærere i Eivind og Bernt. Det er tydelig at det gjøres en helhjerta jobb i skolehverdagen i Fredrikstad – elevene er disiplinerte, høflige og reflekterte.

Jeg er helt sikker på at vi har satt farge på hverandres liv, påvirket hverandre positivt og sammen skapt gode minner for evig og alltid. Det er imponerende hvordan mennesker kan kommunisere med hverandre, om man bare ønsker og ikke minst hvor mye livsglede som faktisk kan komme ut av det.

For våre deltakere har dere også en betydelig påvirkning gjennom deres fantastiske økonomiske støtte. En støtte og et engasjement, som representerer en bekreftelse på at vi fortsatt kan drømme om bedre liv og bedre fremtid for våre deltakere.

Det er hyggelig å lese på deres hjemmeside “En skole uten fasit. Du får venner, opplevelser og lærdom for livet”. Det passer godt med vår filosofi i Karanba også.

På vegne av alle oss i Karanba – Tusen hjertelig takk! Sammen med dere på Haugetun, kan vi realisere drømmer og forandre liv!