Etter åpningsdagen gikk det slag i slag med info, bingo, korridorkonkurranse, Gamlebybesøk og LørdagsTreff, så muligheten for å bli både sliten og sosialisert var stor.

Allerede den første kvelden på Haugetun ble det knyttet mange vennskapsbånd, og dette fortsatte de neste dagene. Torsdagen var de første klassesamlingene. Her handlet det mye om å bli kjent, lære navn, men også om året som ligger foran. Denne kvelden drog også stippene i gang bingo om kvelden til stor glede for medelevene. Fredagen var det også klassesamlinger, men etter lunsj var det tid for opplæring i fellesvask, romvask, internatliv, klesvask og ikke minst oppvask, og om kvelden tok nok en gang stippene ansvar. Denne gangen var det korridorkoknkurranse hvor de fire korridorene konkurrerte i ulike øvelser. Her var det mange som fikk vist ulike sider av seg selv, ikke minst konkurranseinstinkt.

Lørdagen var det tur til Fredrikstads stolthet Gamlebyen og om kvelden arrangerte lærerne LT for elevene, og denne gangen var det 11 lag som skulle konkurrere i relativt uvanlige øvelser.

Søndag var det endelig tid for å sove lenge, slappe av og samle krefter til neste uke.