Andre dag på tur reiste vi fra Athen til Santorini. Den 8 timers lange båtturen ble slitsom for mange, men noen klarte selvfølgelig å sove litt før de gikk opp på dekk for å sole seg resten av turen.

160420 Studietur til Hellas med Haugetun Folkehøgskole 6Da vi kom frem til Santorini ble vi hentet av minibusser og kjørt til hotellet vårt. På kvelden gikk vi til byen Fira, titta litt rundt og gikk for å spise middag med en fantastisk utsikt. Kvelden gikk videre til god dessert og litt Uno på hotellet før en god natts søvn.

Dag nummer 2 på Santorini ble tilbragt på stranden i Perissa der mange tok frokosten på stranda, både på restauranten og i solsenga. Bading ble det også selvom det var litt kaldt i vannet. Det ble nok ikke bare én is den dagen. Kvelden kom og vi gikk inn til byen for middag igjen. Det ble en billigere middag, nemlig gyros i pita fra gatekjøkken, sånn det skal være.

Siste hele dagen på Santorini ble tilbragt på en katamaran vi leide. Her ble vi servert drikke og kjempegod lunsj bestående av tzatziki, spaghetti, brød, kylling og gresk salat. Vi var innom mange forskjellige steder og strender og titta. Bading i varmekilder, musikk og soling bidro til en supergod stemning i klassen og det virka som alle koste seg. Senere på dagen tok vi buss til byen Oia, der vi skulle se på solnedgangen. Dette gikk ikke helt etter planen da det var overskya. En fin tur ble det allikevel, med en is som avslutning på dagen. Turen går nå videre til Paros og vi gleder oss.