Endelig er den store reisen her, og vi er ankommet første stopp, New York. Reisen begynte 03.15 27.januar fra Haugetun.

Vi tok buss inn til Oslo, videre etterfulgt av et fly til London. Vi mellomlandet der, og tok en lang flytur videre til New York. Heldigvis hadde vi godt selskap av verdens beste klasse, så turen gikk veldig fint.

Vi ankom hotellet i New Jersey på ettermiddagen, så vi heiv oss rundt og tok taxi til et kjøpesenter. Her hadde vi 3-4 timer med stor shopping. Dag nr 2 var hektisk, men også helt magisk. Vi fikk sett Frihetsgudinnen, til tross for masse tåke, i tillegg til Central Park, Ground Zero, 5th Avenue, Twin Tower minnebasseng, Times Square og ikke minst de berømte Gossip Girl trappene, Met Steps. Noen i klassen valgte også å dra opp i toppen av Empire State Building, som var helt fantastisk. Fineste utsikten vi noen gang har sett. Anbefales på det sterkeste!! Nå er vi tilbake på hotellet etter flere kilometer gått, gnagsår og støle bein, men vi har alle hatt to fine dager vi aldri kommer til å glemme.

Turen har så vidt begynt, og i morgen reiser vi videre til Santo Domingo i Dominikanske Republikk. Turen kunne ikke fått en bedre start, og vi gleder oss vilt til fortsettelsen.