Det var både gutte- og jente-turnering, men vi stilte to lag i gutteturneringen. Kampoppsettet var stramt og vi visste allerede før vi starta at det kom til å bli mange tunge bein utover så vi prøvde å fordele spilletiden best mulig. I første kamp møtte Haugetun 1 Danvik som hadde lånt inn tre spillere med tippeligaerfaring. Vi viste allikevel at vår jevne besetning var en bedre strategi og vant tilslutt 5-2 etter scoringer av Henrik, Kristoffer, Martin og Robin. Haugetun 2 starta med en pause før de gikk i gang med sin fotballmaraton. De spilte 4 kamper (2×20 min) på rappen uten pause imellom. I den første kampen møtte de Jeløy og det ble ren overkjøring. Vi hadde flere fantastiske angrep og tilslutt vant vi 5-1 etter scoringer av Eirik og Bjørn, samt hat-trick av Joacim. Parallelt med denne kampen spilte førstelaget mot Hurdal. Hurdal hadde et godt lag som beit ifra seg, men vi viste tidvis fantastisk fotball i denne kampen med et flott pasningsspill. Dessverre var ikke effektiviteten like god som spillet så det ble bare 2-1, noe som holdt mer en nok til puljeseier. Her var det Martin og Henrik som tok seg av scoringene.

130925_fotball_002_FolkehøgskoleHaugetun 2 var allerede videre før de møtte Rønningen til siste kamp. Det var bra for her fikk vi virkelig kjørt oss. Til pause stod det 6-0. Vi ble enige om å vinne andre omgang og takket være en scoring av Eirik gjorde vi nettopp det.

Etter et minutts pause var det tid for internoppgjør i semifinalen. Her viste Haugetun 1 hvorfor de er Haugetun 1 ved å vinne 10-0 over Haugetun 2. Her scora Henrik 5-6 mål, mens Kristoffer, Daniel, Tony og Labi også kom på scoringslista. Mot slutten av kampen fikk Haugetun 1 straffe som keeper-Thomas “sikkert” satte inn.

Etter semifinalen var det bare for Haugetun 2 å løpe til nabobanen hvor det var tid for bronsefinale. Her ventet et slitent Hurdal som bad om å få spille på 7-er. Det ble vi med på og etter to svake kamper var det gøy å heve seg igjen. Det ble et sjansebonanza uten like og hadde det ikke vært for Hurdals gode keeper kunne det blitt tosifra. Det ble 4-0 etter scoringer av Christian K, Edvind og Runar.

130925_fotball_011_FolkehøgskoleDagen ble avslutta med finale. Ikke overraskende var den mellom Haugetun 1 og Rønningen. Dette ble en jevn batalje og etter full tid stod det 0-0. Det ble da 2×5 minutter Golden Goal og etter 6 minutter ruller vi opp et flott angrep hvor Henrik spiller inn til Kristoffer. Han gjør ingen feil og sikrer oss seieren til stor glede for hele laget.

 

Takk til Rønningen for et fint arrangement og gratulerer til Haugetun 1 og Haugetun 2 for flotte resultat.