Det som starta som en relativt jevn kamp skulle vise seg å bli ren overkjøring når vi fant frem finspillet og viste oss fra vår aller beste side.

De første 15 minuttene er vi litt famlende, men vi skaper allikevel endel småsjanser. Etter 15 minutter spiller kampens store spiller, Martin, Henrik igjennom. Han runder enkelt keeper og scorer sikkert. To minutter skjer det samme igjen, men denne gangen går avslutningen i nettveggen. Rundt halvtimen ut i første omgang skjer det mye. Først bryter Haakon et angrep. Han fører fremover og spiller til Joacim. Han lader storslegga og banker ballen i tverrliggeren fra 18m. Deretter er det Skjeberg sin tur å skyte fra 18 m, men denne går inn slik at stillingen er 1-1. Dette vil vi ikke ha noe av så et minutt senere er det en kanonade av avslutninger mot Skjeberg. Det ender tilslutt i en hands og straffe som Kristoffer setter sikkert inn. Kort tid etter arrangerer Martin et fantastisk angrep. Han dribler noen mann før han spiller vegg med Joacim og deretter chipper han ballen elegant i mål.

Andre omgang starter slik første slutta med mange flotte Haugetunangrep og etter 8 minutter er nok en gang Martin involvert når han spiller Kristoffer nydelig igjennom. Han chipper elegant i mål. Deretter har Daniel en avslutning i tverrliggeren før Kristian spiller Henrik nydelig igjennom. Han blir feilaktig avblåst for offside. Det går allikevel ikke lang tid før Daniel finner Kristoffer med et nydelig gjennomspill. Han gjør nok en gang alt rikti og scorer 5-1-målet. Etter 70 minutter tar Kristian et av mange flotte løp langs kanten. Han slår inn til Daniel som på frekkeste måte triller vekk et par mann før han scorer. Kristian er også involvert ved 7-1-målet når han kommer til linja og slår ut til Martin som scorer sikkert.

Mot slutten av kampen jobber J godt i feltet og vinner tilbake ballen før han fastsetter sluttresultatet til 8-1.

En strålende kamp av Haugetun, men også idag var det noen som utmerka seg:

fotballa fotballa fotballa: Martin

fotballa fotballa: Haakon

fotballa: Daniel