Det var duket for årets første kamp. Motstander var nabo Skjeberg folkehøyskole.

Vi hadde bestemt at alle skulle få spille denne kampen. Vi gjorde det så enkelt at laga spilte hver sin omgang.

Det var 1. laget som begynte og vi fikk en flott start. Etter 7 minutter finner Martin K Marius og han setter ballen sikkert i mål. Etter 23 min står det 2-0 ved et skudd av Peder. 10 min senere er det Tobias som på egenhånd scorer 3-0 etter pasning fra Mazlum. 4-0 kommer etter fint spill av Peder og Martin K., og det Martin som scorer. Det er de to samme som ordner 5-0 etter 41 minutter. Vi hadde full kontroll på denne omgangen, og vi kunne også scora flere mål.

Andre omgang er det A. laget som spiller. Kampen var allerede avgjort, men her var fokuset å spille ball og være effektive og presise på avslutningene. Det går bare tre minutter før vi finner nettmaskene igjen. Det er Paul som spiller fram Fredrik, som finner Majed som scorer sikkert. 7-0 kommer rett etter, og denne gangen er det Paul som bruker ytterside og scorer fra distanse. Kvarteret ut i omgangen er det Hallvard som spiller gjennom Bjørn-Åge og det står 8-0. Rett etterpå er Bjørn-Åge på farten igjen og sørger for 9-0. Fredrik får æren av å score 10-0 målet. Det glipper for oss helt på slutten og vi slipper gjennom Skjeberg som reduserer til 10-1.

Det ble mange flotte angrep og mange fine scoringer i en kamp hvor vi dominerte fra start til slutt. Gledelig at så mange tegnet seg på scoringslista. Dette lover bra for kampene framover.