De som ikke var på Moa for å se Haugetun - Skjeberg vil nok ha vanskelig for å forstå kampforløpet her, men det minna veldig om Norge - San Marino.

sdr
sdr

Det gikk ikke lange tiden av kampen før vi skjønte at dette burde bli seier. Vi hadde ballen stort sett hele tiden og kom til den ene sjansen etter den andre. Vi skal ikke nevne navn her, for de fleste Haugetunspillerne fra midtbane og fremover var nok involvert i minst en 100%-sjanse i løpet av første omgangen. Da vi oppsummerte i pausen kom Theodor frem til at vi hadde hatt 10 slike sjanser uten å få tellende resultat. Han var imidlertid ikke nervøs for her skulle det bli scoring etterhvert.

Andre omgangen fortsatte som den første, med et massivt Haugetunpress og en mengde gigantsjanser. Vi fortsatte å slite på de siste 2% av banen, men må jo også gi hyllest til Skjebergkeeperen og midtforsvaret. 20 minutter ut i omgangen fikk Lasse endelig hull på byllen og gav oss en viktig ledelse. Denne holdt seg, men til tross for store sjanser ble den dessverre ikke større.

Vi kan si oss fornøyde med at vi skaper en mengde sjanser, men kommer nok til å ha litt avslutningstrening fremover.