151007 fotballkamp rønningen Haugetun Folkehøgskole (2)Kampen var bare så vidt i gang da Teodor ble tatt inne i straffefeltet og dommeren peker på ellevemeters-merket. Dette virket noe billig og Brian setter ballen hardt og sikkert i mål. Seks minutter senere er det Rønningen som får en gavepakke. En dårlig heading tilbake til Robin blir snappet opp og spissen utligner til 1-1.

Etter 14 minutter stusser Ole Erik ballen til Brian som lobber elegant over keeper og dermed er det 2-1. Ole Erik får en gratissjanse noen minutter senere, da han stresser keeper til å sende en dårlig pasning som Ole Erik snapper. Ballen går dessverre rett over mål. Haugetun går helt fortjent med 2-1 til pause.

I første del av annen omgang er det Rønningen som tar grep om kampen. Etter bare 5 minutter står det 2-2 etter en flott lobb. 8 minutter senere går Rønningen opp i ledelsen med et vakkert langskudd. Kampen bølger fram og tilbake før Ole Erik kriger inn 3-3. Herfra er det Haugetun som tar over kampen. Håvard skjærer flott gjennom på kanten og får straffe som Teodor setter iskaldt i mål.

Vi vinner 4-3 på en dag hvor mange underpresterer. Sterk at vi kommer tilbake etter å ligge under.

fotballa fotballa fotballa Ole Erik

fotballa fotballa Teodor

fotballa Brian og Olav

151007 fotballkamp rønningen Haugetun Folkehøgskole (3)