Årets første kamp gikk av stabelen på kunstgresset på Greåker, og det var Rønningen som stod på motsatt banehalvdel.

Dette var en kamp vi var spente på. Både fordi det var vår første, og fordi det var “hovedfienden” vår Rønningen, men også fordi vi akkurat var hjemme fra treningsleir og hadde ganske så tunge bein.

Vi fikk raskt følelsen av at de tunge beina våre skulle plage oss gjennom kampen, for Rønningen tok tidlig kommandoen. Vi greide ikke å komme oss opp i banen og ble løpende mye imellom. Det massive trykke som etterhvert oppstod resulterte i at Rønningen scora etter 15 minutter på et innlegg som ble klarert i eget mål fra oss. Deretter stabiliserte spillet seg litt og vi kom mer inn i kampen uten at vi greide å skape de store sjansene. Etter nok et kvarter øker Rønningen til 2-0 etter at det har vært litt klabb og babb inni feltet. Heldigvis får vi flytta spillet høyere i banen mot slutten av omgangen og skaffer oss et frispark fra venstresida. Dette blokkeres av Rønningen, men ballen havner i beina på Jonas som klinker ballen ned i keepers høyre hjørne. En flott og viktig scoring like før pause.

I andre omgang jevner spillet seg noe mer ut, men det blir ikke de store sjansene til noen av laga. Vi har derimot en luring på laget ved navn Eskil. Etter et angrep blir han liggende bak Rønningens keeper, som holder ballen med en hånd. Eskil header ballen ut av hånda hans og selv om han nesten blir felt av en desperat keeper greier han å holde seg på bena og score utligningsmålet, til ville protester fra Rønnerne. Vi jubler for en viktig scoring og på en dårlig dag må vi også si oss fornøyd med 2-2.

Haugetuns beste var Jonas B, som var helt konge i midtforsvaret.

fotballa fotballafotballaJonas B

fotballa fotballaSimen

fotballaThomas S