Det var store forventninger til nok et møte mellom Haugetun og Rønningen. Dette er 2 gode lag som står bra til hverandre, det blir som oftest jevne kamper.

Kristoffer satte inn utligningen på straffe.
Kristoffer satte inn utligningen på straffe.

Det ble det også denne mandags formiddagen i Østfoldhallen. Disse folkehøyskolene har spillere som holder forholdsvis høyt nivå. Tempoet er høyt og intensiteten er stor. Haugetun eide 1. omgang og burde ledet med et par mål. Skudd i tverrligger, dårlige avslutninger og bom på straffe trekker helhetsinntrykket ned. Bakover var Haugetun solide og Rønningen kom sjelden til muligheter.

Rønningen kom mye mer med i spillet i 2. omgang uten å produsere de store sjansene. Men lagets store «playmaker» nr 10 scorer et praktmål i krysset fra hjørnet av 16 meter; 0-1 og Haugetun føler seg «litt snytt». Men slik er ofte fotball og laget viste evne til å komme igjen da de utligner på straffe ved Kristoffer. 1-1 som sluttresultat er for så vidt greit når Haugetun ikke evner å sette sjansene sine bedre.

Rønningen har ikke egen keeper og måtte låne en av Haugetun`s 4. Egil gjør en god kamp og har noen avgjørende redninger mot sitt eget lag!! Kort fortalt kan vi avslutningsvis oppsummere at Haugetun var bedre bakover enn framover. Laget skal møte flere gode lag framover, så dette var en god test på nivået.

Martin (Silva) sentralt var stor og sammen med Håkon lagets beste på en dag der flere spillere var under pari.
fotballa fotballa fotballa: Martin H

fotballa fotballa: Haakon

fotballa: Jonas