Det var klart for årets første Jeløykamp og etter forrige ukes sjansesløseri mot Skjerberg, var det spennende å se om det skulle løsne nå.

Kampen startet rolig med lite sjanser til begge lag, hvor vi hadde mest ball. Etterhvert kom begge lag til flere sjanser, men det var Bjørn Åge som satte ballen lekkert i mål  fra 16m etter rundt 35min. Vi går til pause med 1-0, noe Jeløy sikkert mente var relativt ufortjent.

I andre omgang hadde vi mye mer ball, vi tok enklere valg offensivt og fikk en bedre flyt i spillet. Vi fikk å se ulike kombinasjoner med å bruke hele bredden i banen, noe vi har øvd på, på de siste treningene. Midt i omgangen fikk Bjørn Åge tid fra 16m til å sende av gårde noe som lignet på et skudd, som endte opp i mål. Noen vil kalle det en liten keepertabbe, men helten selv står for at skuddet var utagbart. 3-0 kommer rundt 6-7min etter 2-0, ved en lang bakromsball opp til Henrik, som river seg løs som den maskinen han er, og lobber ballen frekt over keeper. Vakker scoring! Begge lag hadde flere store muligheter, og vi kan nok være så ærlig å si at vi var noe heldige som slapp unna med 0 baklengs.

Dagens mann ble ingen andre enn tomålsscorer Bjørn Åge med to utsøkte scoringer. Kunne scoret både ett og to mål til, men mannen som til vanlig er keeper leverer likevel en meget solid kamp på kanten. Jonas var vår nest beste på grunn av hans innsats på midtbanen, ro med ballen og god gjenvinningsvilje. Gjennom hele kampen strør han flotte pasninger alle veier, men han viste også et bra skuddbein når han avfyrte en kanon som gikk rett i stolpen. De aller fleste ville sagt at det skuddet fortjente en bedre skjebne. Vår nummer 3 var Baldur. Han sto som en bauta i midtforsvaret gjennom hele kampen. Han var rolig med ball og tok god enkle valg. Baldur viste gang på gang at han er en meget habil duellspiller, både i lufta og langs bakken.

Til slutt vil vi hylle studentene som har vært med oss de siste 2 ukene, som viste god sportsånd da de tok på seg dommer, linjedommer og trenerrollen. Samtlige la ned en meget god innsats og det var hvertfall ingenting å si på dommertrioen!

 

fotballa fotballafotballaBjørn Åge

fotballa fotballaJonas A

fotballaBaldur

cof