Etter å ha gått på to tap mot Grenland i høst var vi rimelig gira på å slå de denne gang. Vi visste at det var vår tøffeste folkehøyskolemotstander vi skulle møte og gledet oss til en spennende kamp.

Spenning skulle det virkelig bli. De første 20 minuttene hadde Grenland et spillemessig overtak, men vi hadde god defensiv kontroll og de skapte ikke mange sjansene. Etter hvert ble kampen mer og mer jevnspilt, men det var få sjanser til hvert av lagene. Til pause stod det altså 0-0, et helt greit resultat.

Andre omgang var også svært jevnspilt, men tidlig i omgangen spiller Grenland seg fint gjennom midtforsvaret vårt og kommer alene med keeper og selv om Tom er på ballen går den inn. Vi kjører på for å få en utligning og kommer stadig nærmere. To minutter før full tid får Matheuz frispark på 20 m. Peder lader slegga og sikter på krysset, men han bommer dessverre med 20 cm og vi må se oss slått av et meget godt lag. Vi er allikevel fornøyde med gjennomføringen og er mye nærmere seier nå enn vi var i høst. Bra jobba folkens, og gratulerer til Grenland.