Vi møtte Fredrik II i Østfoldhallen og vant komfortabelt uten at vi selv imponerte noe særlig.

Vi møtte et ungt lag fra Fredrik II VGS, men de hadde allikevel mange gode fotballspillere. Vi skjønte allikevel tidlig at dette burde bli seier, litt for tidlig kanskje. For spillet vårt, spesielt i første omgang var ganske slurvete og de offensive bevegelsene nokså umotiverte. Det var en fantastisk enkeltmannsprestasjon som skulle åpne målkontoen. Knight storma langs kanten sin og imponerte med sin vanvittige fart. Etter å ha passert backen satte han kursen mot mål og satte like godt ballen inn på egenhånd. Deretter er det noen farligheter i begge ender av banen som ikke gir tellende resultat før i det 44 minutt. Teo, som forøvrig var dagens BB, fyrer av et skudd som havner i bena på Håvard. Alene med keeper er han sikkerheten selv og vi går til pause med 2-0.

I andre omgang er vi mer på og vinner sjansestatistikken ganske solid. 3-0 kommer etter nok en strålende enkeltmannsprestasjon når Teodor klinker ballen i krysset fra 16 m. Like etter kopierer motstanderne Teos skudd og reduserer til 3-1. Mot slutten av omgangen viser Jonas frem kontante avslutteregenskaper når han putter våre to siste mål, det ene etter litt klabb og babb i feltet og det andre etter strålende Teojobb på kanten.

Etter å ha spilt strålende mot både FFK jr og Kråkerøy faller vi ned på et lavere nivå mot dårligere motstand. De som utmerka seg idag var:

fotballa fotballa fotballa Teodor

fotballa fotballa Knight

fotballa  Peder