140311_La Manga fotballtur treningsleir Haugetun Folkehøgskole (13)Spanjolene gikk ut i et forrykende tempo og det gikk ikke lange tiden før Martin, i mål, ble satt på den første prøven. El Algar var gode til å holde ballen i laget og de offensive løpene gjorde jobben vanskelig for forsvaret vårt. Det ble mange sjanser mot oss i første omgang og vi selv slet med å komme over midten. Vi ble ofte stressa og turde ikke holde ballen i laget. Heldigvis hadde vi en opplagt Martin som sisteskanse og vi kan takke han for at det bare stod 2-0 til pause.

Etter hvilen tok vi mer tak i kampen og omgangen som helhet var mer jevnspilt enn den første. Vi trodde virkelig vi skulle overta kampen da Joacim reduserte til 2-1. Scoringen kom etter en nydelig langpasning fra Jøran, som Joacim la perfekt ned før han satte den sikkert forbi keeper. Dessverre for oss får El Algar lette arbeidsforhold når spissen glir gjennom og scorer 3-1. Vi er også max uheldige ved 4-1 når Robert foretar en flott dobbelredning som tilslutt går via en spanjol til stang inn.

140312_La Manga fotballtur treningsleir Haugetun Folkehøgskole (19)Vi taper for et godt, ballbesittende og hardtarbeidende spansk lag, men kunne på en god dag spilt jevnere mot denne gjengen. Spanjolene gjør oss dårligere enn vi egentlig er, men vi har allikevel flere som gjør en god kamp og det er vanskelig å rangere. Vi prøver allikevel:

fotballa fotballa fotballa Martin Brun

fotballa fotballa Martin Hansen

fotballaJoacim