140311_La Manga fotballtur treningsleir Haugetun Folkehøgskole (71)Også i dag er det et ballbesittende og spillende lag vi møter, men vi har også selvtillit nok til å gjøre det samme. Vi skaper noen store sjanser ved Henrik og Daniel i de første 25 minuttene, men vi greier ikke å sette ballen i mål. Utover i omgangen kommer spanjolene til flere gode sjanser, men heller ikke de greier å få ballen i mål og vi går til pause med 0-0.

Etter hvilen setter spanjolene ordentlig trøkk på og de skaper flere gode sjanser. Heldigvis er Thomas våken i målet og leverer flere flotte redninger. Etter hvert stopper det opp for spanjolene og anført av en strålende opplagt Dagfinn på midten skaper vi stadig mer fremover. 15 minutter ut i omgangen bryter Dagfinn gjennom og blir lagt i bakken innafor 16-meteren. Straffen setter Kristoffer sikkert i mål. Dette gir oss ekstra energi og vi fortsetter å presse på og skaper den ene sjansen etter den andre. I denne perioden blir vi flinkere til å se etter Henrik i bakrom noe han utnytter meget bra når han gir oss både 2-0 og 3-0. Vi har også flere sjanser, men det blir ikke flere mål og vi vinner fortjent 3-0. Dommerne i begge kamper gir oss skryt for både spill og oppførsel og vi takker dem for at de stilte opp.

140311_La Manga fotballtur treningsleir Haugetun Folkehøgskole (43)Det er ingen tvil om at dagens bestemann er Dagfinn, som dominerer på midtbanen. Bak han er konkurransen større og det er mange som kunne blitt fremhevet i dag.

fotballa fotballa fotballa Dagfinn

fotballa fotballa Jøran

fotballa Ulrik