Endelig skulle vi spille vår første kamp etter nyttår og denne dagen var det Grenland som stod for tur. Vi var rimelig klare for å gjøre en god figur og sende dem over fjorden med tap i bagasjen.

Det starta fryktelig dårlig for vår del, med mye slurv og pasningsfeil. Etter 10 minutter begynner vi å gå litt fasong på det og vi overtar mye av spillet. Vi skaper etter hvert mye og det er spesielt venstresida vår, der Torstein løper opp og ned som en jojo, det meste kommer fra. Før halvtimen er spilt har vi tre gigantsjanser som burde gitt uttelling, men det står allikevel 0-0. De neste 15 minuttene kommer vi til tre kjempesjanser til som vi brenner og utrolig nok går vi til pause med 0-0. Stemningen i pausen er under middels for i første omgang har mange utrolig gode fotballspillere spilt langt under eget nivå. Noen har slurva med pasningene, andre har vært slappe i bevegelsene og atter andre har brent den ene 100 %-sjansen etter den andre.

I andre omgang er det en mer inspirert og fokusert gjeng som entrer banen og det går ikke lange tiden før det gir tellende resultat. Etter 5 minutter jobber Jonas og Brian knallhardt ute på kanten. Brian vinner ballen og tar den med innover i banen. Han viser frem skuddfoten når han klinker ballen i mål fra 16 m.

Vi fortsetter å skape store sjanser og brenner både en og to og tre, men 18 minutter ut i omgangen løsner det endelig foran mål. Først er det Ole Erik som kombinerer fint med Håvard før han setter ballen i mål. Deretter spiller Teodor Ole Erik igjennom og nok en gang er han sikkerheten selv. Deretter er det Ole Erik sin tur til å servere når han slår en strøken langpasning til Jonas som drar seg fri før han smeller til med venstreslegga. 4-0. Jonas setter også inn vårt femte mål før Teodor får æren av å sette inn det siste. Vi vinner fortjent 6-0, men må nok heve oss betraktelig de nærmeste ukene når vi skal møte både FFK jr og Kråkerøy sitt A-lag.

fotballa fotballa fotballa Torstein

fotballa fotballa Ole Erik

fotballa Erik