Tomålsscorer Robin er fornøyd med dagens resultat.
Tomålsscorer Robin er fornøyd med dagens resultat.

I starten skjedde det meste på midtbanen mens laga prøvde å finne ut av hverandre, men etterhvert var det vi som tilrev oss et lite overtak, uten at vi greide å skape de store sjansene. Etter 15 minutters spill er det dårlige markeringer og mye slurv foran målet vårt og vi kan bare takke en dårlig Grenlandavslutning for at det ikke står 0-1. Da våkner vi opp og tar for alvor over kampen. Joacim gjør en god jobb på kanten sin og kommer til det ene innlegget etter det andre, men løpa inn i boksen kommer for sent til at det blir scoring. Ca halvveis i omgangen setter vi opp et mønsterangrep som starter med en pasning fra Tony til Joacim som igjen slipper den perfekt til en offensiv Bent som slår hardt inn i feltet. Der er Robin på rett sted til rett tid og setter ballen i mål. Litt etter er vi for treige opp i presset noe som ender med Grenlandscoring når midtbanespilleren deres får god tid til å plassere ballen fra 16 m. Heldigvis kommer vi raskt opp i ledelsen igjen når Kristian tar et formidabelt løp fra backplassen. Han finter en motspiller helt ut og slår perfekt inn til Robin som nok en gang er sikker. Like før pause får vi nok et slag i trynet når vi er for slappe i nok et press. Grenlands bestemann glir gjennom forsvaret vårt og setter ballen sikkert bak Robert.

I andre omgang har ikke Grenland mye å stille opp med. Anført av offensive backer og kanter skaper vi mye pent spill og mange store sjanser. Joacim slår nydelig inn til Edvind som muligens var i scoringsposisjon. Jøran slår en flott langpasning som Bjørn stusser til Henrik. Han lurer keeper, men ballen går i stolpen, og det er bare en strålende god Grenlandkeeper som hindrer Bjørn i å komme på scoringslista. Etter ca 70 minutter får vi heldigvis en velfortjent scoring når Henrik fører ballen langs 16 m. Han spiller perfekt til Kristoffer som setter ballen sikkert nede ved motsatt stolpe. To minutter senere slår Jøran nok en perfekt langpasning som keeper feilberegner. Da er Daniel sikker og setter ballen kontant i mål. Sjansebonanzaen vår fortsetter uten at det gir tellende resultat. Istedet er det Grenland som kommer på en sjelden visitt. Nok en gang er det driblefanten som triller rundt med et par Haugetungutter før han finner en umarkert medspiller og plutselig er det spennende.

Vi holder heldigvis fint inn og vinner en velfortjent seier. På en meget god dag er det mange som fortjener skryt, men de som markerte seg mest var:

fotballa fotballa fotballa Kristian

fotballa fotballa Jøran

fotballa Joacim