Fjorårselevene gikk gjennom skoleåret uten et eneste tap og den rekka ville de prøve å opprettholde. Vi skjønte tidlig at dette ville bli en jevn kamp for begge lag var velorganiserte bak og jobbet godt på midtbanen. I første omgang var det årets elever som skapte de største sjansene, men en oppoffrende Håkon holdt buret rent, og vi var heller ikke flinke nok til å ta vare på frisparkmuligheter i god posisjon. Vi hadde også en avslutning i tverrligger, mens fjorårsgjengen hadde en i stolpen. Til tross for dette stod det 0-0 til pause.

Andre omgangen starta like intenst som den første, med knallharde dueller på midten og mye pent spill. Etter fem minutter jobber Martinus godt og presser Bent til å klinke ballen i lufta. Uheldigvis havner den på eget mål og en usikker Thomas prøver å heade den ut, men det blir umulig og fjorårsgjengen leder på merkelig vis 1-0. Heldigvis viser vi god moral og fortsetter spillet vårt. Det resulterer i et fantastisk angrep tre minutter etterpå hvor Jonas finner Joacim som slår perfekt ut til Kristoffer som setter ballen i mål til 1-1. Kampen fortsetter å bølge frem og tilbake og kort tid etter er Kristoffer frempå igjen og setter ballen i tverrliggeren. Vi må også trekke frem Martin M sitt fantastiske krysskudd som Thomas redder på like fantastisk vis. 8 minutter før full tid viser Martinus nok engang enorm vinnervilje når han tvinger seg forbi ved dødlinja. Han får slått ballen inn i feltet og uheldigvis for oss går den via et Haugetunbein og i mål. Vi fortsetter å jobbe for en utligning, men gamlegutta greier å holde tett bakover og vinner tilslutt 2-1.

På en jevnspilt og morsom kamp er det svært mange som gjør en god figur og det er særdeles vanskelig å trekke frem enkeltspillere, men Martin H får bestemannsprisen idag for stor innsats og høyt tempo i spillet.

fotballa fotballa fotballa Martin H

fotballa fotballa Kristoffer

fotballa Haakon