Årets siste kamp mot Numedal skulle spilles i Østfoldhallen denne dagen. Det endte med nok en solid seier for gutta boys og Stina.

Andre kampen mot Numedal på to dager. Vi tar som i går føringen i kampen. Vi kommer til et par gode muligheter, men klarer ikke å få ballen i mål. Etter 19 minutter slår Brian en lang ball på Jonas Raknes som legger inn til Knight og dermed står det 1-0. Vi styrer kampen totalt og Numedal skaper ingenting før det har gått 35 minutter, da scorer de på sin første sjanse. Dette tenner oss og vi scorer rett fra avspark. Ole Erik spiller fram Jonas R som løper i bakrommet og setter ballen utagbart nede i hjørnet, og dermed er det 2-1. Ett minutt senere er Håvard frampå og scorer fra 6 meter etter en retur i tverrligger fra Stina. Olav sørger for 4-1 rett før pause, etter pasning fra Ole Erik.

Akkurat som i går blir det mindre trøkk i andre omgang, og det er Numedal som scorer etter ca 20 minutter. Olav mister ballen totalt unødvendig etter forsøk på tunnel som bakerste mann, og de scorer på et flott skudd. Rette etterpå øker Torstein til 5-2 etter et hardt og godt skudd fra drøye 20 meter. Daniel kommer inn 15 minutter før slutt og stanger inn 6-2 etter en corner han selv presset fram.

Vi vinner helt fortjent 6-2 etter en godt gjennomført kamp, der vi både spiller veldig bra og hvor vi slurver det til.

fotballa fotballa fotballa Torstein

fotballa fotballa Simen

fotballa Knight