Mandag og tirsdag fikk vi besøk av Numedal for en dobbelkamp. Det var Haugetun 1 som skulle først i ilden og det ble en morsom kamp.

Vi brukte litt tid på å komme igang med kampen, dette førte til endel langpasninger som ikke alltid hadde riktig adresse. Etterhvert fant vi hverandre bedre og varierte spillet mer. Etter 20 minutter har vi litt finspill foran Numedals 16 meter, etterhvert slår Peder ballen ut til Baldur som later som han skal legge inn. Istedetfor slår han ballen i motsatt kryss, utagbart for keeper. Vi fortsetter å ha initiativet i spillet, men etter 30 minutter får Numedal frispark på 20 m, og midtbanegeneralen deres varter opp med dagens andre perle når han klinker ballen i mål. Like etter er det Fredrik sin tur til å vise fram slegga. Vi spiller oss fint innover i banen før Fredrik fyrer løs fra 20 m og vi kan nok en gang juble for ledelse. Dette er langskuddenes omgang og mot slutten av omgangen sentrer Fredrik til Peder som skyter et lurt skudd nede i keepers høyre hjørne. Det var deilig å få den før pause.

I andre omgang roer vi litt for mye ned og inviterer Numedal inn i kampen. Denne invitasjonen tar de imot med åpne armer, og muligens litt hjelp fra dommeren. Når de går opp til 3-2 skjelver vi litt i shortsene, men heldigvis ikke lenge. Kort tid etter er Thomas på rett sted etter corner og ordner 4-2 før Martin gjør en strålende jobb på kant når han legger inn til Johan, som fastsetter sluttresultatet til 5-2.

Takk for kampen til Numedal.