Numedal kom på besøk for å spille dobbelkamp mot oss denne uka og i begge leirer var motivasjonen på topp for å gjøre en god prestasjon. Først ut var Haugetun 1

151202 fotballkamp mot Numedal Haugetun Folkehøgskole (30) 151202 fotballkamp mot Numedal Haugetun Folkehøgskole (15)Vi gikk hardt ut og fikk raskt kampen inn i det sporet vi ønska. De første ti minuttene skapte vi endel sjanser, deriblant en stor ved Ole Erik. Vi putta ikke og falt litt ned i intensitet, en invitasjon Numedal tok imot med glede. Den neste perioden er det de som har initiativet og kommer til flere sjanser, deriblant en dødball hvor vi glipper markeringen og slipper inn et unødvendig mål. Da våkner vi heldigvis igjen og overtar det meste. Vi må allikevel vente til halvtimen er spilt før vi får tellende resultet. Teodor viser strålende teknikk når han kipper ballen til Ole Erik som er sikker når han setter ballen i mål. Like etter er det Jonas som slår en nydelig ball ut til Brian, som slår inn på førstetouchen, og nok en gang er det Ole Erik som er på rett sted til rett tid og gir oss ledelsen. Vi tar pause med en usikker ledelse, men føler at vi bør punktere kampen ganske raskt.

Etter 20 minutter gjør Knight et strålende raid og slår ut til Christian på kanten. Han er like strålende når han slår inn igjen og her er Torstein klar med slegga og trygger ledelsen. Jonas R, som forøvrig spilte en strålende kamp på kanten, får æren av å fastsette sluttresultatet til 4-1 når det bare gjenstår 5 minutter. Det er Joachim som gjør et fantastisk forarbeid og slår blindt inn til en klinisk Jonas som enkelt kan sette ballen i mål. Vi vinner komfortabelt og spiller tidvis flott fotball, men har litt å gå på når det gjelder effektivitet. Mange gjorde en god figur idag, men kampens store spiller var Jonas R, tett fulgt av en solid Olav. Den tredje som trekkes fram er årets store lagspiller Torstein.

fotballa fotballa fotballa Jonas R

fotballa fotballa Olav

fotballa Torstein