140124_Fotballkamp mot Grenland_Haugetun Folkehøgskole (46)Det var et slagkraftig Haugetun 1 som entra banen til dagens kamp og vi tok tidlig kommandoen i oppgjøret. Forsvarsfireren vår lå fint og hadde full kontroll på det som kom fra Grenland og dette gav grunnlaget for det som skjedde fremover. Vi hadde mye ball og var flinke til å bruke kantene i første omgang. Pasningsspillet vårt var også tidvis bra, men når vi nærma oss Grenlands 16-meter var presisjonen for dårlig. Etter 18 minutter er Daniel oppvakt og snapper en dårlig pasning fra Grenland. Han finner Henrik, som runder en mann og setter ballen sikkert i mål. Utover i omgangen fortsetter vi å spille fin fotball, men vi slurver fortsatt med den siste avgjørende pasningen, men like før pause jobber Henrik seg ned til dødlinja og slår knallhardt inn foran mål, dessverre går avslutningen over og vi går til pause med en velfortjent 1-0-ledelse.

Andre omgang starter som den første slutta med mye ballinnehav for vår del. Dette gir resultater etter fem minutter når Henrik gjenvinner ballen på deres 16 m. Han slår en strøken pasning til Dagfinn som banker ballen i mål fra 14 meter. Den gjorde godt. Ti minutter senere er Tony på farten. Han slår en strøken pasning til Henrik som vender opp og setter ballen i mål. Vi fortsetter å føre og vi fortsetter å skape sjanser og ti minutter før slutt får Henrik straffe slik han pleier å få og som vanlig setter han den sikkert i mål. Nå er seieren sikra og vi slurver litt bakover mot slutten, noe som resulterer i et unødvendig balltap, som igjen resulterer i en Grenlandredusering.

Hele laget gjør en solid innsats i dag, men det er allikevel lett å utrope Henrik til BB. Det er derimot jevnere når vi skal plukke ut de bak ham. Haakon får en FairPlay-ball for å gå 30 m for å si unnskyld til en motspiller. Det kan med fordel flere gjøre.

fotballa fotballa fotballa Henrik

fotballa fotballa Dagfinn

fotballa Ulrik

fotballa Haakon