Vi var oppe tidlig søndag morgen, klare for en dag fullspekket med spennende innhold. Sola skinte og vi kunne ikke ha bedt om en bedre start på dagen.

160410 studiereise til New York - Haugetun Folkehøgskole (3)Først ut på programmet var gospel gudstjeneste i Brooklyn. Det var rart å komme av t- banen i Brooklyn. Alle kjente at det var en helt annen, mer rolig stemning i denne bydelen. Utenfor Brooklyn Tabernacle Church var det en uendelig lang kø, som gikk helt rundt den enorme bygningen.
Gudstjenesten var en opplevelse, og sto i stor kontrast til hvordan vi er vant til at det foregår i Norge. Første del besto av gospelsang, hvor både elever og lærere levde seg inn i sangen. Andre del var selve prekenen.

Etter noen spennende og innholdsrike timer i kirken, var vi alle klar for nye opplevelser. Vi spiste litt mat i Brooklyn og gikk så over Brooklyn Brigde i finværet. Utsikten fra broen var helt fantastisk, og sikkert den plassen vi tok mest bilder på hele turen.

Resten av dagen kunne vi velge hva vi ville gjøre. Noen valgte å dra på basket eller fotballkamp mens andre shoppet.
På kvelden møttes vi igjen for å se New York by night fra toppen av Empire State Building. Her ble vi møtt av nok en fantastisk utsikt som vi ikke glemmer med det første. Vi kan trygt si at folk sovnet rimelig kjapt etter en travel men bra dag.

160410 studiereise til New York - Haugetun Folkehøgskole (5)