Vi hadde bestemt oss for å gå høyt ut og legge press på motstander. Vi hadde mye ball og kom til sjanser. Etter 15 minutter vinner Jonas R ballen fra bakerste forsvarer og setter ballen sikkert bak keeper. Kvarteret etter scorer vi på et mønster-angrep. Ole Erik slår en lang crosser til Erik som tar med seg ballen og spiller til Håvard. Håvard ser opp og spiller Jonas D som legger på til 2-0. Vi hadde et par sjanser til som vi ikke fikk omsatt i mål. Alt i alt hadde vi full kontroll på matchen.

I andre omgang slipper vi Grenland mer inn i kampen, spesielt de første 10 minuttene. Ca 20 minutter ut i omgangen har Jonas R forarbeidet til Ole Erik som øker ledelsen til 3-0. Herfra og inn var det bare et spørsmål om hvor stor seieren ville bli. 10 minutter etter er det Håvard som har et flott forarbeid, og denne gangen er det Jonas R som scorer. Ole Erik avslutter det hele 10 minutter før slutt med en heading på corner fra Jonas R. En velfortjen 5-0 seier der vi dominerer fra første til siste spark på ballen.

En meget glad og fornøyde gjeng kunne nyte turen tilbake til Haugetun. Alle spilte en god kamp, men vi vil trekke fram disse og  tre:

fotballa fotballa fotballa Jonas Raknes

fotballa fotballa Ole Erik

fotballa Olav og Aleks