Etter å ha gått på to overraskende tap mot Fredrik II var tiden inne for å ta revansje, og etter en trå start fikk vi hull på byllen.

Vi starta friskt og offensivt og hadde flere flotte angrep de første 15 minutta, men effektiviteten var relativt dårlig, så mål ble det ikke. Istedet slipper vi til VGS-gutta og slipper inn to billige mål. Da våkner Baldur og tenker at dette kan vi ikke ha noe av. Etter en snau halvtime fører han ballen oppover i banen, og fra 25 m klinker han ballen i mål. Like etter får vi frispark fra samme hold, og Baldur tar nok en gang ansvar. Treffet er vel ikke like klokkerent som i stad, men det gjør ingenting når ballen går inn til 2-2, et resultat som står seg til pause.
Etter pause er det vi som styrer kampen, men allikevel er det Fredrik II som går opp i ledelsen igjen. Derifra og ut er det vår tur. Tobias får en nydelig pasning fra Peder som han setter sikkert i mål. Deretter løper Hieu igjennom og når keeper redde utenfor 16 m blir det rødt kort. Like etter løper Hieu gjennom igjen og denne gangen scorer han sikkert. 5-2 er det Tobias som setter inn før Alvar prøver seg på et akrobatisk skudd, dette havner hos Peder, som er like akrobatisk når han setter inn 6-2. Like før slutt dribler Hieu seg flott gjennom og fastsetter sluttresultatet til 7-3.
Nok en gang var det morsomt med seier og mange mål.