Når man er vant til å trene inne i en varm hall blir det en overgang når kampen spilles ute på glatt underlag. Dette preget presisjonen i Haugetuns spill idag.

Dette var årets første kamp mot Fredrik II og vi visste lite om laget. De viste tidlig at de hadde flere gode spillere offensivt så her var det bare å stå på. Det ble skapt en god del sjanser for begge lag i første omgang og noen av våre var gigantiske, men en god Fredrikkeeper, et glatt underlag og litt slurvete avslutninger sørget for at vi gikk til pause med null i målprotokollen. Det gjorde derimot ikke Fredrik II som kan takke oss for sin scoring. I en usikker forsvarsperiode fra vår side får de slått et innlegg som går via Erik forbi en utspilt Robin. I andre omgang overtar vi det meste av spillet og tråkker knallhardt til i duellene. Dette resulterer i at vi skaper mye offensivt, både gjennom midten og fra kantene. Det er Ole Erik som tilslutt åpner målkontoen etter 15 minutter. Deretter gir Jonas oss ledelsen når han skyter fra hjørnet av 16 m via stolpen og inn. Tilslutt er Ole Erik nok engang på rett sted til rett tid når han fastsetter sluttresultatet til 3-1.

På en relativt rotete dag er det forholdsvis lett å utrope Robin til BB etter flere flotte redninger. Joachim viser også styrke ved å snu en dårlig førsteomgang til en strålende andre. Som vanlig er Ole Erik toneangivende i vårt offensive spill og får vårt siste poeng.

fotballa fotballa fotballa Robin

fotballa fotballa Joachim

fotballa Ole Erik