150126_Latin-amerika reise Haugetun Folkehøgskole 6Hola fra Mari og Katrine! Dagen i dag startet med et sjokk (spesielt for Katrine) klokken 05.00. Til tross for at det var tidlig, hoppet alle på rommet vårt opp av sengen /sovesofaen med ny energi og et smil om munnen fordi vi visste hva dagen skulle bringe. Vi gjorde oss klar for dagen, veide kofferter en siste gang og vi var klare for å dra til flyplassen!
Etter å ha sjekket inn bagasjen hadde vi god tid til å spise frokost, mens vi snakket om forventningene våre for landet vi skulle til. De to timene på flyplassen suste av gårde, og snart satt vi på flyet fylt med spansktalende som skulle hjem. Flyturen gikk fint, og allerede på flyplassen merket vi hvor pågående, dog sjarmerende, dominikanske gutter kan være mot lyse, utenlandske jenter.
Utenfor flyplassen ble vi hentet av en minibuss som bar oss med på en 45 minutters lang tur til hotellet vårt. Denne begivenhetsrike turen ga oss en smakebit på hvordan trafikken i den Dominikanske Republikk er. Synet som møtte oss da vi ankom hotellet vårt, Hodelpa, ga oss lave forventninger til hva som var innenfor veggene. Heldigvis ble vi positivt overrasket. Dagens motto er: never judge a book by its cover. Hehe. Etter å ha lagt fra oss tingene på hotellet vårt gikk vi til en italiensk restaurant på en stor, åpen plass i nærheten. Der spiste vi nydelige pizzaer og koste oss i hverandres selskap, og så vendte vi tilbake til hotellet. God natt