140211_Fotballtur til England Haugetun Folkehøgskole (23)Vi hadde gledet oss lenge til å oppleve både London og egne favorittlag og stemningen var god når vi satt på både fly og tog retning London. Stemningen fikk seg en liten knekk når vi ankom London Eye Hostel. Det er utrolig hvor mye den s-en i ordet hostel har å si for standarden på et overnattingssted. Vi putta allikevel bagene inn på 15-mannsromma, men av en eller annen grunn tok vi med både pass og verdisaker når vi dro til sentrum for å få oss litt mat. De ivrigste shopperne greide å svi av ganske mye penger allerede første ettermiddag, mens de ivrigste fotballnerdene (Haakon, Eivind og Bernt) rakk å bruke kvelden på League 1-kampen Leyton Orient – Bristol City. Mens noen shoppa og andre var på kamp gikk de fire  ivrigste hostelhaterne på hotelljakt og lyktes med å finne ledig rom etterhvert. Da var de fornøyd. Etterhvert som natta nærma seg og både Ulrik og Joacim fant fremmede i egen seng når de skulle legge seg var det stadig flere som begynte å vurdere hotellalternativet og kl 00.30 booka 8 nye fotballgutter inn på Days hotel. Den eneste som ikke var i seng da var Bjørn som var på vei fra Birmingham og uavgjortkampen mellom WBA og Chelsea. Han ankom hostellet klokka 07.45 etter en 4 timers togstans på veien.

140211_Fotballtur til England Haugetun Folkehøgskole (47)Dagen etter ble det frokost på Starbucks og shopping i Oxford Street, mens nedtellinga til kveldens kamper begynte. De fleste skulle på Emirates. 13 billetter var bestilt sammen med Unitedfansen og 8 med Arsenalfansen. Stadion var fantastisk og stemningen god, men laga greide ikke å gi oss den festfotballen vi vet de har inne. Det var allikevel en stor opplevelse og spenning hele veien inn. Kampen endte 0-0 og alle supporterne mente at deres lag var nærmest seier. De fem som reiste til Fulham for å se Fulham mot Liverpool fikk en dårlig start. Fulham tok ledelsen i første omgang, men Liverpool utligna litt etter pause. Deretter gikk nok en gang Fulham opp i ledelsen før Liverpool utligna igjen. Når så helten selv, Gerrard, scora på straffe etter 90 minutter kan vi jo bare tenke oss hvordan gutta boys anført av en særdeles engasjert Haakon oppførte seg. Vi kan trygt si at den gjengen var fornøyd når de ankom hotellet. Emiratesgjengen avslutta kvelden med saftige biffer og gigantiske spareribs før vi tok kvelden.

Torsdag morgen pakka vi sakene og satte nesa mot Norge og Haugetun, men vi var alle enige om at det hadde vært en strålende tur. Vi var også enige om at dette var siste gang vi sov på hostel. Takk for turen folkens.